Low-Code ve No-Code Yazılımı
Müşteriye Özel Çözümler
Low-Code ve No-Code Yazılımı
Low-Code ve No-Code Yazılımı
ProgNovia Low-Code ve No-Code Yazılımları, işletmenize hızlı uygulama geliştirme imkanı sunar. Kodlama becerisine ihtiyaç duymadan, kullanıcı dostu arayüzlerle uygulamalar oluşturabilirsiniz.
İş süreçlerini hızlandırır ve verimliliği artırır. Low-Code ve No-Code ile kolayca özelleştirilebilir ve esnek uygulamalar geliştirebilirsiniz.
Maliyetleri düşürür. Geleneksel yazılım geliştirme maliyetlerini azaltır, kaynakları daha verimli kullanmanızı sağlar.
Dijital dönüşümü kolaylaştırır. İşletmenizin hızla değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen ve yenilikçi çözümler sunar.
Biz, ProgNovia olarak işletmenizin dijital dönüşümünde size destek oluyoruz. Low-Code ve No-Code yazılımıyla iş süreçlerinizi hızlandırın, maliyetleri düşürün ve rekabet avantajı elde edin.
Neler başarabilirsiniz?
- Laboratuvar Yönetimi: Numune Kabul, Analiz, Raporlama, CRM, Sarf Malzeme, Cihazlar ve diğer tüm ISO 17025 Standartları süreçlerinizi yönetebilirsiniz.
- CRM Satış Yönetimi: Satış tekliflerinizi çok kısa sürede hazırlar, teklif ve ürün bazlı karlılığınızı gösterir, önceki satış fiyatlarınızı kontrol ederek size yardımcı olur.
- Hasar Takip Yönetimi: Müşteri kayıt hasar kayıt belgeleri, Exper atamaları, performans ölçümleri, hasarlı araçlarının fotoğraf yüklemeleri ve cari ödeme takiplerini kolayca yapabilirsiniz.
- Bayi Yönetimi: Bayi veya servis noktalarınızı tek sistem üzerinden kontrol edip, bayi sipariş, servis, sevk, iş emri, montaj ve hak edişleri sistem üzerinden yönetebilirsiniz.
- Servis Yönetimi: Ürün ve hizmetlerinizin satış sonrası desteklerini, periyodik bakımlarını takip eder buna bağlı servis gelir ve giderlerinizi tek noktadan kontrol eder.
- Asansör İş Süreçleri: Asansör İş Süreçleri Yazılımı ile, keşiflerinizi, tekliflerinizi, periyodik bakımlarınızı ve daha birçok bilgiyi yazılım ile kolaylıkla yönetebilirsiniz.
- Estetik Merkezleri Yönetimi: Yazılım ile Estetik Merkezi Yönetimi ile randevu süreçleri, yapılan operasyonun öncesi ve sonrası fotoğrafları, tahsilat takibi gibi süreçlerinizi yönetebilirsiniz.
- Dinamik Raporlama: Hazır raporlara ilave olarak istediğiniz raporları üç boyutlu grafikler ile birlikte bir saatte hazırlayıp seçtiğiniz kriterlere göre çalıştırabilirsiniz.
- Pazarlama Yönetimi: Kampanya ve duyurularınızı istediğiniz müşteri kitlelerine doğru biçimde ve doğru zamanda ulaşmasını sağlar karşılığında satışlarınızı artırır.
- Müşteri Hizmetleri: Mevcut müşterileri elde tutmak yeni müşteriler kazanmaktan 5 kat daha az maliyetlidir, müşteri hizmetleri satış sürecinden müşteri yaşam süresince devam eder.
- Satin Alma Yönetimi: Satın alma taleplerini, teklifleri, siparişleri ve ürün kabullerini tek noktadan kontrol eder tüm onay süreçlerini ilgili birimlere raporlar. Tedarikçi değerlendirmesi yapmanıza yardımcı olur.
- Üretim Yönetimi (MRP II): İş emirlerini, operasyonları, iş istasyonlarını ve reçeteleri tek noktadan yöneterek üretim planlarınızı optimize eder ve maliyetlerinizi düşürür.
- Analitik CRM Yönetimi: Analitik CRM çözümleri satış ve pazarlama giderlerini %10 azaltır, müşteri memnuniyeti %6, müşteri kazanma oranında %8 ve satışlarda %10 artış sağlar.
- Sözleşme Yönetimi: Farklı tarihlerde başlayan sözleşmelerinizi tek noktadan takip eder, faturaları otomatik keser, sözleşeme bitiş sürelerini belli periyotlarda raporlar.
- Saha Satış Yönetimi: Saha satış ekibi müşteri bilgilerine erişerek sipariş verip aktivitelerini girebilir, müşteri yerinde bulundukları zaman anlık olarak takip edilebilir.
- İhale ve Proje Yönetimi: İhaleleri rakip ürün fiyat analizi yaparak takip eder, bağlı projeleri her aşamada anlık maliyetini, tamamlanma yüzdesini, proje verimliliğini hesaplar.
- Ödeme Yönetimi: Yazılım ile Tüm firmalar için kolayca entegre edilebilen sanal pos ödeme çözümlerimiz Türkiye’deki 27 banka ile entegre çalışabilen bir ödeme yönetimidir.
- İnteraktif CRM Yönetimi: Günümüz pazarlama araçlarından olan Sosyal Medya pazarlama interaktif CRM’in alt yapısını oluşturur ve insanlar ile etkili iletişim yöntemlerini verir.
Low-Code ve No-Code Yazılımlarının İşletmelere Sağladığı Faydalar:
Hızlı ve Kolay Uygulama Geliştirme:
- Geleneksel yazılım geliştirmeye kıyasla daha hızlı ve kolay uygulama geliştirme
- Kodlama bilgisi olmadan veya az kodlama bilgisi ile uygulama oluşturma
- Pazara sunma süresini kısaltma
- Daha hızlı inovasyon
Maliyet Azaltma:
- Yazılım geliştirme maliyetlerini düşürme
- Pahalı yazılım geliştiricilere ve danışmanlara olan ihtiyacı azaltma
- IT altyapısına yapılan yatırımı optimize etme
Daha Fazla Kullanıcı Katılımı:
- Farklı departmanlardan ve iş kollarından kullanıcıların uygulama geliştirme sürecine katılımını sağlama
- Daha fazla iş kullanıcısı tarafından kullanılabilen uygulamalar oluşturma
- Kullanıcı memnuniyetini artırma
Verimlilik Artışı:
- Manuel işlemleri otomatikleştirme
- İş süreçlerini optimize etme
- Verimliliği ve üretkenliği artırma
Uyumluluk:
- Yasal ve düzenleyici gerekliliklere uyumlu uygulamalar oluşturma
- Veri güvenliğini ve gizliliğini koruma
Özetle: Low-Code ve No-Code yazılımları, işletmelerin daha hızlı ve kolay bir şekilde uygulama geliştirmelerine, maliyetlerini azaltmalarına, kullanıcı katılımını artırmalarına, verimliliği ve üretkenliği artırmalarına ve uyumluluğu sağlamalarına yardımcı olabilecek güçlü araçlardır.